Kölcsönözzünk 9 személyes kisbuszt családi nyaraláshoz

Kölcsönözzünk 9 személyes kisbuszt családi nyaraláshozA családi nyaralások egyik gyakori problémája, hogy nem elég nagy az autó ahhoz, hogy mindent magunkkal tudjunk vinni a nyaraláshoz. Arról nem is beszélve, hogy nagycsaládosok esetén már az is könnyen lehet, hogy a család összes tagja sem fér be az autóba. Szintén probléma lehet, ha bővebb családi körben nyaralnánk, és két autóval kell menni. Van azonban egy megoldás, ami minden szempontból nagyon jó, mégpedig a 9 személyes kisbusz bérlés.

Ahogy a neve is mutatja, 9 személy utazására alkalmas egy ilyen kisbusz, így nagyobb családok, vagy akár két család is tud nyaralni egyszerre, nem kell két autóval menni, nem kell két sofőrt találni. Az egy sofőr ráadásul lehet az, aki amúgy is a családi autót vezetni szokta, mivel 9 személyes kisbuszt a hagyományos, személyautós jogosítvánnyal lehet vezetni. Persze egy kis tapasztalatot érdemes azért a nagyobb autó vezetésével szerezni, mielőtt nekivágunk egy hosszabb külföldi útnak.

Nem csak a szállítható személyek száma miatt, hanem a rendelkezésre álló hely miatt is jó választás lehet a kisbusz bérlés. Biztosan mindenki járt már úgy, hogy nem fért be a személyautóba minden, amit a nyaraláshoz magunkkal szerettünk volna vinni. Egy kisbuszban azonban sokkal több cucc elfér.

A kisbusz bérlés további előnye, hogy csak arra az időre kell fizetni a kisbuszért, ameddig használni akarjuk. Ha csak egy pár napos nyaralásra megyünk, akkor arra a pár napra is lehet kisbusz bérelni. Nem kell a kisbuszt megvenni, nem kell azt fenntartani, szervizelni, hanem csak kibéreljük, használjuk és visszavisszük.